Husmanskost
Husmanskost
Husmanskost
< >
HusmanskostHusmanskostHusmanskost

Husmanskost

Pontus Frithiof
995 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

”Husmanskost - svenska smaker tolkade av Pontus Frithiof och Tor Stålhandske” är ett gediget ramverk av recept som tar dig på en resa genom det svenska, kulinariska matarvet. Boken är en kärleksförklaring lika mycket som en arbetsbeskrivning och rymmer ett stort mått nöje när den tar oss på en resa genom historien som bildat vår svenska matkultur - något som sträcker sig över decennier och format rätter som blivit klassiker. Som en hyllning till svenskt matarv har man samlat 185 genuina recept som vuxit sig fram på det svenska matbordet och blivit älskade rätter att luta sig tillbaka på både till vardags och fest. Boken presenterar både enkla recept på förrätter, kalla och varma rätter, soppor, desserter, bakverk och såser som är mer vardagsbetonade, likväl som ovanligare rätter.

Mått:
37 x 29,5 cm

Alla produkter

Filter loading...