A.Journal of West Coast Culinary - Black Edition

Artilleriet
650 SEK
Wishlist
Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

A. Journal Of West Coast Culinary är en hyllning till vår och andras kärlek till livet i köket. Med den här kokboken vill vi locka dig till att utforska och upptäcka den matkultur som får oss att älska Göteborg och trakterna runtomkring. På 254 sidor delar vi med oss av Västkustens kulinariska rörelse som inspirerar oss; maten, miljön och människorna. Vi lyfter mångfald och visar ytterligheter för att uppmuntra dig att följa dina drömmar och söka matminnen som varar livet ut. I boken varvas utvalda restauranger, kök och matkreatörer med recept, personliga presentationer och bildreportage. Från tempot hos stjärnkrögaren till tystnaden hos havsbonden som skördar sin egen tång. Fine dining jämte foodtrucks och glasscafé, klassisk husman bredvid nytänkande och experimentellt.

Limiterad upplaga, 500 exemplar.
Varje bok är numrerad.
All text är på engelska.
Tryckt på högkvalitativt papper hos Göteborgstryckeriet.

A.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black Edition
A.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black EditionA.Journal of West Coast Culinary - Black Edition

The Kitchen

Filter loading...