MÖBLER / SOFFOR

BELLEVILLE

Soffa framtagen av Artilleriet, med fantastisk sittkomfort. Mycket hög kvalitet. Belleville ger både ett exklusivt men samtidigt avslappnat intryck. Klädslar kommer i 100 % linne, finns i åtta kulörer. Belleville är en soffa att leva med länge. Välj mellan loveseat, 3 sits eller 4 sits.

CARAVANE

Thala, Adar och Victor från franska Caravane är essensen av tidlös kvalitet med sina bekväma madrasser, fylliga kuddar och ben i bokträ. Varje soffa produceras på beställning för just dig i det tyg du valt.

See allt från Caravane

OSCAR

Tillverkad enligt klassiska hantverksmetoder i England. Oscar tillverkas helt i miljömässigt hållbara material av mycket hög kvalitet. Oscars linjer påminner om klassiska modeller som Howard men är med sin egen starka form unik. Design Matthew Hilton.

GERVASONI

Gervasoni Ghost-sofforna har en stomme av massivt trä och flerskiktade flexibla skivor. Sits av elastiskt gummiplatta/band som bidrar till komfort och stabilitet, stoppning av polyuretanskum. Kuddar i dacron och dun. Avtagbar och tvättbar klädsel i flera kvaliteter och färger.

Se allt från Gervasoni

GUBI

Stay Sofa

Modern Line Sofa Velvet 240 cm

Stay Collection designad av Space CPH. Space CPH består av de två danska formgivarna Signe Bindslev Henriksen and Peter Bundgaard Rützou som båda är examinerade från The Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture.

Modern sofa är designad av Greta M. Grossman som står för några av de mest ikoniska inredningsprodukterna under 40 och 50-talet. Grossman inspirerades av Europeisk modernism och hennes verk finns nu över hela världen och ses som moderna klassiker. 1949 skapade Greta M. Grossman den eleganta och minimalistiska soff-serien ”Modern Line”.

Se allt från Gubi