Beni Ourain 182x335
Beni Ourain 182x335
< >
Beni Ourain 182x335Beni Ourain 182x335

Beni Ourain 182x335

25 400 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Denna produkt är en sample sale produkt. Under sample sale kan frakten dröja på grund av hög
En Beni Ourain är en traditionell och mycket slitstark Marockansk nomadmatta. I över tusen år har kvinnor i Berberstammarna handknutit några av de vackraste mattorna i världen, med ull hämtade från sina egna får som lever, och ger liv, i Atlasbergen. Varje matta är helt unik och skapas utifrån kvinnornas egna livserfarenheter, där naturen, kärleken och tron ofta är närvarande. Många Beni Ourain-mattor har vävts som ett skydd mot hot utifrån, och har därför försetts med lyckoamuletter och andra element för att bringa tur, trygghet och välstånd.

Att ullen är gräddvit snarare än kritvit, och att mattans färger kan variera i nyans, beror på att dess ull är helt naturlig och ej kemiskt behandlad. Förutom att det ger en fantastisk känsla under dina fötter, gör det din Beni Ourain smutsavvisande och tålig på ett sätt som kemiskt behandlade mattor inte är. Mattorna är tätknutna och har den lite strävare lugg som blir resultatet när man använder handspunnet garn.

Tack vare sin spännande tillverkningsprocess har varje matta små personliga egenheter att förälska sig i, såsom olika lång ull, avsaknad av fransar eller ojämna kanter. Unika detaljer som ger mattan dess charm och som gör din Beni Ourain till en investering för ditt hem, och för livet.

Varje Beni Ourain är unik och denna matta finns bara i ett exemplar.

MÅTT:
182 x 335 cm

MATERIAL:
100% Ull