Drop Chandelier Mini – Brass
Drop Chandelier Mini – Brass

Drop Chandelier Mini – Brass

101 Copenhagen
8 490 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Designad av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen. Drop Chandelier består av ett kluster av droppformade mässingsformer som utgör ett vackert designelement, samtidigt som det erbjuder en hög flexibilitet genom möjlig justering. Lampan är inspirerad av 50 talets ikoniska och experimentella hållning till lampdesign. Konstruktionen tillåter en spridd ljusreflektion samtidigt som mässingen reflekterar ett härligt varmt ljus.

Material:
Skärm av mässingspläterad stål, rör i oxiderad mässing.

Mått:
L: 87 cm, B: 71 cm, H: 36 cm

Övrigt:
Passar för rum med takhöjd mellan 230-320 cm.

Sockel: E14 - 230V Rekommenderad belysningskälla: Philips Classic LED luster E14 P45 2W 827. Ljuskälla ingår ej

101 Copenhagen är ett danskt designmärke som grundades år 2017 med en stark vision för att skapa en värld med vackra accessoarer, exklusivt hantverk, kvalitet och tidlös design. Med passion för trä, kvalitet, texturer och material, gör 101 Copenhagen samarbeten med hantverkare på högsta nivå för att ta fram lekfulla produkter med en intressant stil, ofta i en lugn organisk färgton.