Mags Soft Sofa – Dark Green
Mags Soft Sofa – Dark Green
< >
Mags Soft Sofa – Dark GreenMags Soft Sofa – Dark Green

Mags Soft Sofa – Dark Green

Hay
36 340 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beräknad leveranstid
6-8 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Mags Soft Sofa, från Hay, har en avslappnad ton med en stilren och minimalistisk design tack vare sina runda kanter och mjuka kuddar. Optimal komfort och hållbarhet säkerställs genom soffans solida konstruktion, som har byggts med hållbart skum med hög densitet. Den låga ramen skapar en tydlig loungekänsla och tillsammans med de djupa sätena resulterar detta i ett mer öppet och välkomnande utrymme. Mags Sofa går att anpassas helt efter dina önskemål.

Material:
Sammet, polyeterskum, träram

Mått:
B: 321 cm, D: 105/127,5 cm, H: 67 cm, Sitthöjd: 37 cm, Sittdjup: 73/105 cm

Övrigt:
Mags Sofa är en modulsoffa som finns i olika kombinationer och tyger. För med information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.

About Hay

Efter att du har lagt din beställning kommer du att bli kontaktad av Artilleriet för att boka färg på tyg till din soffa. Kontakta info@artilleriet.se för övriga frågor och övriga modeller.