White Lies Perfume 50 ml
White Lies Perfume 50 ml

White Lies Perfume 50 ml

Agonist
1 250 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Topnoter: Citron, hallon, lycheefrukt
Mellannoter: Jasmine absolute, Tuberose absolute, heliotrope
Basnoter: Patchouli, orcanox, vanilla

BESKRIVNING:

En parfym med en doft som förför dig och alla omkring dig. Likt en vit lögn lockas du men den har ett löfte om en djupare sanning. Med en fräsch och frestande topp av Citron, Raspberry och Lychee, dras du till hjärtat av jasmin, tuberos och heliotrope. De djupa och sensuella noterna av Patchouli, Orcanox och Vanilla i basen gör kombinationen unik och omöjlig att glömma. ”White Lies" är en glad och lekfull doft som inte avslöjar sig först, precis som en liten lögn. Det är en slät känsla som blir starkare. Vi ville skapa en doft som tar dig till en annan dimension där drömmar, berättelser och fantasier kommer till liv. Till sist håller det sitt löfte och blir en symbol för sanningen, men med några spännande nyanser.