Artilleriet Art Collaboration - Hold On
Artilleriet Art Collaboration - Hold On
< >
Artilleriet Art Collaboration - Hold OnArtilleriet Art Collaboration - Hold On

Artilleriet Art Collaboration - Hold On

Sofia Lind
1 450 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:


Vi är stolta över att presentera vårt senaste Artilleriet Art Collaboration tillsammans med den talangfulla konstnären och designern Sofia Lind.

Sofia Linds ”Hold on” och ”Blue stripe” är exklusivt skapade för Artilleriet och är två nära avbilder av originalmålningarna i oljepastell och gouache. I den tryckta upplagan har man har låtit penseldrag och strukturer i pappret vara synliga vilket ger en autentisk upplevelse av verket. Motiven tar upp en stor del av bildytan och utmanar frågan om hur mycket plats individen får ta och hur mycket plats som finns.

Sofia Lind är en designer och konstnär född i Göteborg, uppväxt i Lidköping och idag verksam i Stockholm. Hon har under flera år av designstudier i Sverige och Paris utvecklat ett personligt och konstnärligt uttryck i sitt sätt att skapa mönster där hon låter det fysiska materialet få styra och synas längs hela processen.

Mått:
70 x 100 cm

Övrigt:
Finns i en begränsad upplaga.
Ram ingår ej.