String Pocket – Limited Edition 70
String Pocket – Limited Edition 70
< >
String Pocket – Limited Edition 70String Pocket – Limited Edition 70

String Pocket – Limited Edition 70

String
2 950 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

I år fyller Stringhyllan 70 år och String Furniture vill därför uppmärksamma Nisse och Kajsa Strinnings tidlösa design.
Den exklusiva utgåvan av String Pocket kommer endast att finnas i 2019 exemplar och en ingraverad numrering kommer att finnas på ett av hyllplanen.

Material:
Rostfrittstål, Optiwhite glas

Mått:
L: 60 cm W: 15 cm H: 50 cm

Övrigt:
Limiterad upplaga

Nils Strinning
- Nils Strinning, född år 1917 i Kramfors är en mycket uppskattad arkitekt och designer. Redan som arkitektstudent på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm så designade han fram ett diskställ som senare skulle få namnet Elfa, den blev omåttligt populär och uppskattad. 1949 designad han och hans fru Kajsa Strinning en hylla för en tävling som Bonnier arrangerade, detta skulle då bli hyllsystemet String som än idag är otroligt omtyckt av folk och en riktigt ikon inom svensk design. Strinning var en man som sökte smarta lösningar och enklare vardag, han designade därav allt ifrån soppåsehållare, skötbord, trådlådor för garderober till simplare skåp och bord. Här på artilleriet kan du finna ett stort urval av Strings produkter.

Nyheter

Filter loading...