Papillion Pendant – Opaque
Papillion Pendant – Opaque
Papillion Pendant – Opaque
Papillion Pendant – Opaque
< >
Papillion Pendant – OpaquePapillion Pendant – OpaquePapillion Pendant – OpaquePapillion Pendant – Opaque

Papillion Pendant – Opaque

101 Copenhagen
8 000 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beräknad leveranstid
2-4 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Papillion Pendant, från 101 Copenhagen, är designad av de Köpenhamnsbaserade designerna Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl. Papillion, som betyder fjäril på franska, illustreras poetiskt av de svävande lampskärmarna. Lampan är ett exempel på en förenklad Art Deco-ljuskrona, med sex lampskärmar som är elegant placerade på en lätt metallkonstruktion som bildar formen på en sexkant.

Material:
Aluminium, glas

Mått:
D: 90 cm H: 22 cm

Övrigt:
E14, LED 3W

101 Copenhagen
101 Copenhagen är ett danskt designmärke som grundades år 2017 med en stark vision för att skapa en värld med vackra accessoarer, exklusivt hantverk, kvalitet och tidlös design. Med passion för trä, kvalitet, texturer och material, gör 101 Copenhagen samarbeten med hantverkare på högsta nivå för att ta fram lekfulla produkter med en intressant stil, ofta i en lugn organisk färgton.

Belysning

Filter loading...