Kiwi Bamboo - Medium
Kiwi Bamboo - Medium

Kiwi bamboo medium

Ay Illuminate
7 880 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
6-8 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Ay Illuminate är baserat i Holland med tillverkning på platser över hela världen. Ay Illuminates designers inspireras av naturen och olika kulturer. Detta reflekteras i deras användande av organiska former och naturliga material kombinerat med hög nivå av yrkeskunskap och expertis. För att inspireras arbetar design-teamet tätt med lokala hantverkare – något som gynnar deras kunskap om nya material och tillverkningsmetoder som kan bidra med utmärkande designelement.

Kiwi är en lampa som är tillverkad av bambu med en ram i trä från Ay illuminate. Lampan har en unik tillverkningsprocess och den ovanliga användningen av materialet ger en vacker lekfull design och ett lyft till hemmet.

Material:
Skärm: Bambu och ram i trä, Hänge: Metall

Mått:
Ø: 44 cm, H: 48 cm

Övrigt:
E-27 Max. 60 WATT Glödlampa ingår ej.

Belysning

Filter loading...