Drop Chandelier – Oxi
Drop Chandelier – Oxi
Drop Chandelier – Oxi
Drop Chandelier – Oxi
< >
Drop Chandelier – OxiDrop Chandelier – OxiDrop Chandelier – OxiDrop Chandelier – Oxi

Drop Chandelier – Oxi

101 Copenhagen
10 000 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beräknad leveranstid
8-10 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Drop Pendant Oxi taklampa är designad av väletablerade design-paret Kristian Sofus & Tommy Hyldahl. Med taklampan eftersträvade de att uppnå en fysisk version av det danska uttrycket ”Hygge”. Taklampan erbjuder därför ett mjukt behagligt ljus och vridbara armar för du skall kunna rikta och skapa en mysig unik atmosfär i ditt hem.

Material:
Oxiderad mässing, oxiderad aluminium

Mått:
B: 120 cm H: 91 cm L: 155

Övrigt:
Sockel: E14 - 230V Rekommenderad belysningskälla: FILA E14 LED - 4W, ljuskälla ingår ej

101 Copenhagen är ett danskt designmärke som grundades år 2017 med en stark vision för att skapa en värld med vackra accessoarer, exklusivt hantverk, kvalitet och tidlös design. Med passion för trä, kvalitet, texturer och material, gör 101 Copenhagen samarbeten med hantverkare på högsta nivå för att ta fram lekfulla produkter med en intressant stil, ofta i en lugn organisk färgton.

Belysning

Filter loading...