Buri Bulb Small XSD
Buri Bulb Small XSD

Buri Bulb XS Black

Ay Illuminate
7 340 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
3-4 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Ay Illuminate är baserat i Holland med tillverkning på platser över hela världen. Ay Illuminates designers inspireras av naturen och olika kulturer. Detta reflekteras i deras användande av organiska former och naturliga material kombinerat med hög nivå av yrkeskunskap och expertis. För att inspireras arbetar design-teamet tätt med lokala hantverkare – något som gynnar deras kunskap om nya material och tillverkningsmetoder som kan bidra med utmärkande designelement.

Buri Bulb är en lampa som är tillverkad av mittnerver från palmer från Ay illuminate. Lampan har en unik tillverkningsprocess och det ovanliga användningen av materialet ger en vacker lekfull design och ett lyft till hemmet.

Material:
Palm mittnerver, Hänge: betong

Mått:
Ø: 42 cm, H: 45 cm

Övrigt:
E-27 Max. 60 WATT
Glödlampa ingår ej.

Belysning

Filter loading...