Shui vase - Black

Artilleriet
2 600 SEK
Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Shuí, framtagen i ett unikt samarbete mellan Artilleriet, Märta Louise Karlsson och Skrufs Glasbruk, är vår hyllning till den Svenska hantverkstraditionen. Vasen är tillverkad enligt traditionella metoder som kräver enorm precision och skicklighet av glasblåsaren. Små egenheter, såsom blåsor eller bubblor i glaset, påminner oss om vasens originalitet och ursprung. Inspirationen till Shuí är hämtad från Smålands djupa skogars blomknoppar, dagg och bark, optiska effekter, taktila ytor och operfekta perfektion.

För oss är en vas ett bruksföremål som fyller stor betydelse i våra hem och inredningar. När vi designade Shuí gjorde vi det med visionen om den perfekta vasen; den som är lika vacker med som utan blommor. Som har en tidlös form som får oss att vilja leva med den länge. Som, för blommornas skull, rymmer mycket vatten, är lätt att diska och som är hantverksmässigt producerad av högsta glaskvalitet.

Shui betyder vatten på kinesiska och utgör andra delen i Feng Shui, läran om att skapa harmoni med naturens egna energier.

Mått:
H: 25 cm, Ø: 16 cm

Material:
Glas

Shui Vase - BlackShui Vase - BlackShui Vase - BlackShui Vase - BlackShui Vase - BlackShui Vase - Black
Shui Vase - BlackShui Vase - BlackShui Vase - BlackShui Vase - BlackShui Vase - BlackShui Vase - Black

In Context - Gunnebo

Filter loading...