Etcetera Lounge Chair – Canary Yellow

Etcetera
22 600 SEK
Leveransstatus: Beräknad leveranstid
8-12 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Etcetera designades 1970 av Jan Ekselius och har sedan dess ofta fått stå som en ikon för 70-talets formgivning. Än idag är efterfrågan på Etcetera stor och serien företräds med jämna mellanrum bland världens främsta auktionshus för design. I ett unikt samarbete mellan Artilleriet och formgivaren Jan Ekselius återupptar Artilleriet nu originalproduktionen av Etcetera. Fåtöljen med sin karaktäristiskt organiska design är dels del av svensk designtradition och samtidigt otroligt välkomnande ur ett ergonomiskt perspektiv.

Material:
Organisk bomullsvelour, stål, elastiska band

Ursprung:
Handtillverkad i Sverige.

Mått:
W: 63cm D: 107 cm H: 77 cm

Övrigt:
Avtagbar klädsel

Kunskapen och erfarenheten från originalillverkningen har tagits tillvara under arbetet med produktionen av Etcetera. Tillsammans med hantverkare med erfarenhet av Etcetera hos J.O. Carlsson och Forsbergs i Småland har tillverkningen återupptagits för att möta absolut högsta klass av kvalitet och hållbarhet i produktionen. Tillverkningen av Etcetera vittnar om ett genuint hantverk, en äkta kärlek till möbeln och en unik yrkesskicklighet.

Möbelserien Etcetera består av tre delar: Armchair, Loungechair och Stool, och finns initialt i nio färger av ekologisk SammetsVelour i 100% bomull.

Etcetera Lounge Chair – Canary Yellow
Etcetera Lounge Chair – Canary Yellow