Ando Chair Upholstered
Ando Chair Upholstered
Ando Chair Upholstered
< >
Ando Chair UpholsteredAndo Chair UpholsteredAndo Chair Upholstered

Ando Chair Upholstered

De La Espada
Från: 10 030 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

Ando Chair Upholstered, formgiven av Matthew Hilton för De La Espada, är en klädd matstol med en utilitaristiskt och robust design. Stolen är relativt kompakt med mycket karaktär och vackra detaljer, samtidigt ett enkelt och tidlöst formspråk. Den formade ryggen är elegant snidad av flera sammanfogade trädelar som framhäver det naturliga materialet och den klädda sitsen ger en hög komfort.

Tillverkad i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Mått:
B: 54 cm, D: 46 cm, H: 71,5 cm,
Sitthöjd: 46 cm

Material:
Stolen går att få i amerikansk svart valnöt, amerikansk vit ek eller europeisk ask i olika utföranden och alternativ för klädsel.

Alternativ för trä och finish
Alternativ för klädsel

För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21

Möbler

Filter loading...