Nordic Family Kitchen
Nordic Family Kitchen
Nordic Family Kitchen
Nordic Family Kitchen
< >
Nordic Family KitchenNordic Family KitchenNordic Family KitchenNordic Family Kitchen

Nordic Family Kitchen

350 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Den danska kocken Mikkel Karstad har genom åren lärt sina egna fyra barn glädjen med enkel och god miljömedveten mat. Tack vare sitt arbete på den berömda restaurangen NOMA hjälpte Karstad till att sätta nordeuropeisk gastronomi på kartan. I den här vackra kokboken delar han sina kunskaper för att ta enkla ingredienser och kombinera dem på ett spännande sätt som varje familjemedlem kommer njuta av. Uppdelad i tio kapitel erbjuder boken 73 recept på frukostar, luncher, middagar och
sammankomster i skogen, trädgården och stranden. Det finns rätter där alla, inklusive barn, kan hjälpa till att förbereda till mer avancerad matlagning som kommer finslipa dina kulinariska färdigheter. Karstad tar dig till stranden för att grilla marshmallows med jordgubbar, till skogen för att grilla tunnbröd, och till trädgården där färska örter förbättrar vardagsrätter som till exempel
pannkakor och bakad potatis. Dessa recept är fyllda med frukt, grönsaker, fullkorn, örter och är i princip köttfria och hjälper din familj till ett renare sätt att äta. Illustrerad med Anders Schønnemanns fantastiska fotografi, kommer denna fantastiska kokbok att inspirera dig att välkomna naturen in i köket - och ta ditt kök ut i naturen.

Mått:
L: 28 cm, W: 22 cm, H: 2,8 cm

Övrigt:
256 sidor.

Details

Filter loading...