The Inspired Home

Rizzoli International Publications
450 SEK
Wishlist
Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Det sägs att ett hus är någonting du bor i, men ett hem är en plats för skapande och inspiration. The Inspired Home öppnar dörrarna till mästerliga utrymmen tillhörande berömda musiker, stylister, författare, producenter, designers och trendsättare. Med stilar som varierar från modernt bohemiskt till strand-elegans avspeglar varje utrymme hur man lever väl bland sina passioner och sin historia.

“The Immaculate”, ett hem mestadels i glas till Athena och Victor Calderone i Amagansett, New York, är en inbjudande fristad; Musikern Mobys historiska Hollywood Hills herrgård består av udda samlingar och interiör från mitten av 1900-talet; Och de danska modedesignersen Mads och Cecilie Norgaards husbåt på Östersjön är en oas av konst, böcker och vackert ljus.
Hem från Italien, Los Angeles, New York, Köpenhamn och bortom lämnar läsaren grundligt inspirerad att leva med det kreativa du älskar. Med sitt utsökta fotografi är denna levande bok ett måste för alla som älskar sofistikerade, excentriskt levande och estetiska interiörer.

The Inspired Home: Nests of Creatives	The Inspired Home: Nests of Creatives	The Inspired Home: Nests of Creatives
The Inspired Home: Nests of Creatives	The Inspired Home: Nests of Creatives	The Inspired Home: Nests of Creatives

Böcker & Magasin

Filter loading...