Sempé C Table Lamp - Beige Red
Sempé C Table Lamp - Beige Red
< >
Sempé C Table Lamp - Beige RedSempé C Table Lamp - Beige Red

Sempé w105457C - Beige Red

Wästberg
6 200 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
3-4 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Kollektionen Sempé från Wästberg är designad av den franska designern Inga Sempé och består av både bordslampor och taklampor. Lamporna är simpla och solida och kan liknas vid ett häftstift. Trots att lampan är tillverkad av stål och aluminium upplevs den ändå som lätt och stilren på grund av dess mjuka former och tunna ställning. W103 är dessutom hållbar då den kommer med en integrerad LED-belysning som har en livslängd på 50 0000 timmar.

Bordslampan W103 Sempé passar lika bra i hemmet som på kontoret och finns tillgänglig i två olika varianter. Både som vanlig bordslampa samt en som går att klämma fast för ännu stadigare grepp. W103 Sempé finns även tillgänglig i fyra olika färger.

Material:
Aluminium och stål.

Mått:
H: 50 cm, B: 28 cm, D: 28 cm, Kabellängd: 360 cm, Höjd på klämma: 5 cm

Övrigt:
Integrerad-LED - Inkluderad.