Z1 Black - Cotton

Ay Illuminate
4 680 SEK
Wishlist
Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Ay Illuminate är baserat i Holland med produktion spritt över flera kontinenter. Design-laget på Ay Illuminate inspireras av natur och olika kulturer runt omkring i världen. Detta reflekteras i designen med organiska former och naturliga material som konstrueras med lokal expertis. Just samarbetet med lokala hantverkare är något som utmärker Ay Illuminate och för att samla inspiration, görs återkommande resor för att lära om nya produktionstekniker och material. På så sätt ges en djupare kunskap i speciella material, samtidigt som de bästa lösningarna tas fram för att lyfta fram det unika i varje material.

Lampans uppbyggnad görs möjlig tack vare skickliga hantverkare, som med en unik tillverkningsprocess formar bambu till den färdiga konstruktionen. Denna kläds sedan med organisk bomull som täcker konstruktionen och ger lampan sitt karaktäristiska utseende.

Material:
Bambu och handvävd organisk bomull

Mått:
Ø: 67 cm, H: 100 cm

Övrigt:
E-27 Max. 60 WATT Lampa inkluderad

BESKRIVNING:

Z1 re-uesd cotton lamp from Dutch Ay Illuminate. Made of dark bamboo with re-used cotton from Ethiopia that gives the lamp a floating illusion. Designed by Nelson Sepulveda and Mark Eden Schooley.
Naked Bulb is included.

Z1 Black - CottonZ1 Black - CottonZ1 Black - Cotton
Z1 Black - CottonZ1 Black - CottonZ1 Black - Cotton