Black Oiled Walnut - Forest Gloss
Black Oiled Walnut - Forest Gloss
Black Oiled Walnut - Forest Gloss
< >
Black Oiled Walnut - Forest GlossBlack Oiled Walnut - Forest GlossBlack Oiled Walnut - Forest Gloss

Classon Tall Chest - Black Oiled Walnut - Forest Gloss

De La Espada
134 800 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
12-14 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Classon Tall Chest är en vacker byrå designad av Jason Miller för De La Espada. Byrån har en modern stil med historiska referenser, inspirerat av den gamla och nya designen som ses i ombyggda Brooklyn brownstones. Polerade bronsdetaljer på handtag och ben kompletterar möbeln vilket resulterar i ett elegant uttryck. Lådinteriörer är gjorda av svartlind, ett blont virke med enastående stabilitet i varierande klimat, vilket garanterar en smidig funktion. Lådorna är detaljerade med svanssvanssnickeri och en mjukstängningsmekanism.

Tillverkad i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Material:
Svartoljad valnöt, HDF, polerad brons

Mått:
L: 91,5 cm, D: 60 cm, H: 10,5 cm