Artilleriet x Tre Sekel

Hantverk från svenska skogar

Artilleriet x Tre Sekel Kitchen är designat utifrån idén om en möbel med ett köks funktionalitet. Ingenting är dolt, allt är äkta, med alla delar av konstruktionen synliga för användaren. Köket är taktilt och komponerat för att användas varje dag året runt. Materialen och ytorna är mycket noggrant utvalda, av högsta möjliga kvalitet, för att skapa kök som lever länge, åldras vackert och håller i generationer.

Varje kök produceras lokalt av skickliga hantverkare hos Tre Sekel i Tibro. Den unika skickligheten hos möbelsnickarna används för att varje detalj av köket blir genomtänkt och köket tillverkas med ett hantverk som är ovanlig när det kommer till kökstillverkning. Varje kök tillverkas utifrån varje kunds unika mått och förutsättningar utan att det kostar extra.

Skåpramar, lådor och dörrar tillverkas av massivt trä från svenska skogar. Eken behandlas med såpa eller genom rökning, en yta som tål att slitas med värdighet. Lådorna är sammanfogade genom sinkning med inredning av bland annat Tärnsjö läder. Till köken väljer vi unika bänkskivor, de bästa vitvarorna, blandare och detaljer som kompletterar köket. Artilleriet X Tre Sekel kitchen levereras monterade redo att placeras i sin miljö.

Ett köksprojekt börjar med att mäta ditt rum och gå igenom dina behov och villkor. Efter det kommer vi att presentera en komplett kökplan med priser inklusive vitvaror, blandare etc. Med vår breda erfarenhet av inredningsprojekt och vårt utbud av produkter bygger vi unika personliga köksmiljöer att leva med länge.

SHOP ARTILLERIET x TRE SEKEL

SHOP KITCHEN ACCESSORIES