Creative Director
E-Commerce PR Event
Heltid
Mötet med Artilleriet skall vara imponerande och inspirerande oavsett hur du möter oss, i våra butiker, på sociala medier, via vår kundtjänst eller som webshopkund. För oss är kundupplevelsen viktigast och vi strävar efter inspiration och service utöver det vanliga. Vi vill gå vår egen väg, uppfattas som prestigelösa och med en egen idé om vad inredning och design kan vara. Vi arbetar med att inspirera till att skapa vackra levande hem och miljöer att leva med genom livet
Vi sätter stor stolthet i vårt visuella uttryck. Här spelar du en nyckelroll. Din viktigaste uppgift blir att förvalta och utveckla Artilleriet som varumärke genom det visuella uttrycket och det språk vi pratar i bild och text. Du ansvarar för alla delar det berör, så som e-handel, sociala medier, nyhetsbrev, grafiskt och alla externa kontakter med stylister, bloggare och press. Tillsammans med vår butikschef ansvarar du även för att genomföra Artilleriets olika event och kundkvällar.
Du kommer att leda och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål. Försäljning står naturligt i fokus hos oss, men vägen att nå en sund försäljning är inte traditionell, utan vi strävar efter att hitta vår egen väg där Artilleriets själ, kreativitet och medarbetares trivsel styr i första hand.
Du skall ha goda kunskaper av e-handel och digital marknadsföring, men framförallt vara stilsäker när det kommer till text, bild och grafiskt. Du är arbetsledare för ett team som består av en fotograf och e-commerce manager. Du sitter med i företagets styrgrupp och rapporterar till företagets grundare/ägare. Du bör ha goda kunskaper i engelska, adobe creative, excel samt projektledning. Saknar du någon av dessa delar tror vi att du väger upp det med annat som vi kanske inte vet att vi efterfrågar. Vi förutsätter att du brinner för inredning, att du är en prestigelös inspiratör, mogen, kommunikativ och tydlig.
Vi erbjuder dig en plats i ett ungt visionärt företag med högt i tak. Med passion och mod förverkligar vi tillsammans idéer som utmanar tanken om vad ett inredningsföretag kan vara. Tjänsten är en heltidsanställning och arbetstiderna är förlagda till kontorstider.
Tillträde så snart som möjligt.
Skicka ansökan till:
work@artilleriet.se
Märk ditt mail, CD
Ansökan senast 13 augusti
_________________________
Buyer
Heltid
Som inköpare spelar du en viktig roll i att stärka och utveckla Artilleriet. I tjänsten kommer du att arbeta nära och samman med ledningen och säkerställa att Artilleriet har ett produktutbud som går i linje med företagets identitet. Tjänsten har ett tydligt fokus på inköp och vi ser att du sedan tidigare har erfarenhet av detta genom utbildning eller arbete. Rollen innebär också att ansvara för alla leverantörskontakter, samt att du i din roll arbetar med att förmedla produkterna ut i organisationen, exempelvis till marknadsavdelningen och butikerna. Som inköpare kommer du att vara spindeln i nätet.
Mötet med Artilleriet skall vara imponerande och inspirerande oavsett hur du möter oss, i våra butiker, på sociala medier, via vår kundtjänst eller som webshopkund. För oss är kundupplevelsen viktigast och vi strävar efter inspiration och service utöver det vanliga. Vi vill gå vår egen väg, uppfattas som prestigelösa, och med en egen idé om vad inredning och design kan vara. Vi arbetar med att inspirera till att skapa vackra levande hem och miljöer att leva med genom livet. Våra produkter är kärnan i Artilleriet och genom dem bygger vi vårt varumärke.
Vi söker dig med rätt erfarenhet, du har ett brinnande inredningsintresse och god branschkännedom. Du är strukturerad, kommunikativ och van vid att självständigt ansvara för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du vågar ta för dig i din roll.
Vi erbjuder dig en plats i ett ungt visionärt företag med högt i tak. Med passion och mod förverkligar vi tillsammans idéer som utmanar tanken om vad ett inredningsföretag kan vara. Tjänsten är en heltidsanställning och arbetstiderna är förlagda till kontorstider.
Tillträde så snart som möjligt.
Skicka ansökan till:
work@artilleriet.se
Märk ditt mail, Buyer
Ansökan senast 13 augusti